24th January 2022

McIntosh lanceert speciale stands voor zijn krachtigste versterkers

New Product

McIntosh lanceert speciale stands voor zijn krachtigste versterkers

Twee nieuwe versterkerstands zijn speciaal ontworpen voor de zwaargewicht ontwerpen van McIntosh en bieden ultieme ondersteuning

McIntosh, de wereldleider op het gebied van prestigieus home entertainment en audio van ultieme kwaliteit voor meer dan 70 jaar, kondigt met trots de AS125 en AS901 aan.

De twee nieuwe speciale versterkerstands zijn speciaal ontworpen om optimale ondersteuning te bieden voor McIntosh's best presterende monoblokken. Ze kunnen echter ook hoogwaardige ondersteuning bieden voor McIntosh geïntegreerde versterkers en andere hifi-componenten.

De stands zijn gemaakt van duurzaam gewonnen massief wit essenhout, een ongelooflijk sterk en duurzaam hout dat bestand is tegen zowel krassen als deuken. Ze zijn geconstrueerd met behulp van een face-gelijmde techniek en hebben een edge-grain top, die extreme sterkte, duurzaamheid en stabiliteit biedt.

De stands profiteren van een 7,62 cm dikke primaire houten plaat, afgewerkt met meerdere lagen gitzwarte beits, plus een gekatalyseerde lak toplaag voor extra levendigheid en diepte. Een frontplaat met McIntosh-logo, verlicht via de aan de achterkant gemonteerde Power Control-poorten, voegt extra details toe, en de vier poten zijn voorzien van beschermende pads om trillingen te minimaliseren en vloeren te beschermen.

De AS125 is bij uitstek geschikt voor McIntosh monoblock-versterkers, vroeger en nu, en een enkele AS125 kan ook worden ingezet met McIntosh's geïntegreerde versterkers. De afmetingen van de AS125 zijn: 45,2 cm breed x 10,3 cm hoog x 45,7 cm diep.

De AS901 is speciaal ontworpen voor gebruik met de McIntosh MC901 Dual Mono Amplifier, een baanbrekend product met unieke eigenschappen, gewicht en afmetingen. De AS901 heeft dezelfde breedte en hoogte als de AS125, maar is 30 cm langer (dezelfde lengte als de MC901).

Nu beschikbaar. Klik hier om de dichtstbijzijnde McIntosh-dealer te vinden.

Sign up to the Fine Sounds

Newsletter

Only the very best audiophile news, reviews and events for you to consume on a lazy Sunday afternoon.