C12000 C and ST Angle Left Balanced background hi res aangepast
Mcintosh
C12000 C and ST Angle Left Balanced background hi res aangepast

McIntosh

Opgericht in 1949, McIntosh is bekend geworden met het leveren van onderscheidende audiosystemen voor beleven van de ultieme muziek en film belevenis. Ook nu zijn ze toonaangevend in het leveren van de ultieme beleving op het gebied van audio voor luisteraars van over de hele wereld. Met een McIntosh audioset of thuisbioscoop kunnen luisteraars thuis hun eigen luxe audio belevenis creëren en echt genieten van hun favoriete muziek en films.

OMNIA LOCATION 01 07 21 0916 1 aangepast
Sonus Faber
OMNIA LOCATION 01 07 21 0916 1 aangepast

Sonus faber

Voortgekomen uit een kleine ambachtelijke werkplaats in de heuvels van Noord Italië is Sonus faber al meer dan 37 jaar bewezen technieken aan het verfijnen en gebruiken ze tegenwoordig de modernste technieken voor hun luidspreker ontwerpen. De focus ligt op het creëren van een emotionele en natuurlijke ervaring. Volkomen vrij van luistermoeheid zijn Sonus faber luidsprekers wereldwijd beroemd om hun fysieke en sonische schoonheid.

Sumiko Blue Point Special Lo 0613
Sumiko White retina
Sumiko Blue Point Special Lo 0613

Sumiko

Sinds de productie van het eerste Sumiko element in 1982, heeft Sumiko zich gefocust op het maken van elementen die geavanceerde technische prestaties combineren met de praktische vereisten van uitmuntende tracking en een muzikale, niet vermoeiende, sonische presentatie. Van onze budgetvriendelijke Oyster Moving Magnet modellen tot onze Low Output Moving Coil Reference elementen, alle Sumiko elementen worden met de hand in Japan gemaakt door bekwame ambachtslieden om uit te blinken in de reproductie van analoge muziek.

CD11 MKII A11 MKII Lifestyle Black 005 sml
Rotel logo
CD11 MKII A11 MKII Lifestyle Black 005 sml

Rotel

Rotel, opgericht in 1961, ontwerpt, produceert en levert al meer dan zes decennia audioproducten die zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met buitengewone prestaties en uitzonderlijke waarde. Dit Japanse familiebedrijf maakt gebruik van de traditie en het erfgoed van dit 60 jaar oude iconische merk, ondersteund door innovatie en passie en levert producten die trots de Rotel naam dragen. Zo bouwen ze aan een steeds groter wordende Rotel clientele, waaronder muziekliefhebbers , muzikanten, artiesten en trouwe fans.

Sign up to the Fine Sounds

Newsletter

Only the very best audiophile news, reviews and events for you to consume on a lazy Sunday afternoon.