Over ons

OMNIA LOCATION 09 07 21 1524 1 aangepast 3

De Premium Importeur en Distributeur van High End Audio producten in de Benelux

Fine Sounds Benelux is een dynamische en toonaangevende High End Audio distributeur, opgericht om zijn merken voor zoveel mogelijk liefhebbers beschikbaar te maken. We werken samen met de beste dealers en installateurs. Fine Sounds Benelux streeft ernaar om op de lange termijn de ontwikkeling van zijn merken veilig te stellen, met inachtneming van identiteit, geschiedenis en kennis. De elegantie en luxe van Sonus faber. De kracht en lange geschiedenis van McIntosh. De analoge kracht van Sumiko. Prachtige merken samengevoegd voor de Benelux.

Sluit je aan bij Fine Sounds Benelux.

Ongeëvenaarde service

Wereldklasse producten, wereldklasse service

Neem contact met ons op
Dealer Relaties

Dealer Relaties

We hebben een diepgaande en langlopende relatie opgebouwd met audio speciaalzaken. En we begrijpen als geen ander de unieke verwachtingen van Custom Install dealers.

Merk Management

Merk Management

We zijn merkenbouwers. We zijn Merkstrategen en Experts op het gebied van Digitale Marketing.

Media Strategie & Pers Relaties

Media Strategie & Pers Relaties

We hebben een persoonlijke relatie met audio, techniek en lifestyle media en huisvesten een eerste klas PR bureau om onze communicatie strategie te maximalizeren.

Technische ondersteuning

Technische ondersteuning

We bieden in huis technische ondersteuning met sterke oplossingsgerichte capaciteiten. Zo kunnen we aan de verwachtingen voldoen van consumenten.

Audio Kennis

Audio Kennis

We hebben zeer ervaren en kundige audio experts, op het gebied van; Luidsprekers, Versterkers, Voorversterkers, Thuisbioscoop processoren, Draaitafels, Kabels, Systeem Design, Ruimtecorrectie etc.

Materiaal Management

Materiaal Management

We leveren professionele logistieke oplossingen en optimalisatie van voorraden.

Gallery Lumina III 08 1

Wil je met ons samenwerken?

Ben je dealer of installateur en wil je contact met ons opnemen om mogelijk één van onze merken te vertegenwoordigen? Voor Nederland kun je contact opnemen met onze Directeur Benelux Rob Hullekes via rhullekes@finesounds.nl. Voor België en Luxemburg kunt u contact opnemen met onze Sales manager Belux Chris van Aelst via cvaelst@finesounds.nl.


Sign up to the Fine Sounds

Newsletter

Only the very best audiophile news, reviews and events for you to consume on a lazy Sunday afternoon.