22nd February 2022

Overal Sonus faber geluidskwaliteit met Omnia

New Product

Overal Sonus faber geluidskwaliteit met Omnia

Omnia combineert het rijke Italiaanse erfgoed en de ontwerpexpertise van Sonus faber met een reeks geavanceerde functies waarmee muziekliefhebbers draadloos verbinding kunnen maken, met nieuwe, innovatieve technologieën, waarbij het kenmerkende natuurlijke geluid van Sonus faber naadloos in elke omgeving wordt geïntegreerd.

Omnia is een 490 watt, DSP-geoptimaliseerd audiosysteem voor thuis met zeven luidsprekers dat profiteert van de nieuwste draadloze connectiviteit, waaronder: Apple AirPlay 2; Chromecast ingebouwd; Spotify® Connect; TIDAL-verbinding en Bluetooth AptX HD; het is ook Roon Ready. Omnia's Italiaanse design van hoge kwaliteit en het authentieke houten oppervlak (verkrijgbaar in walnoot en grafiet) zullen elke woonomgeving verbeteren.

Omnia profiteert van twee nieuwe, gedeponeerde Sonus faber-technologieën: SENSO en CRESCENDO. Met de aanraakgevoelige SENSO-interface kunnen gebruikers Omnia rechtstreeks bedienen en eenvoudig draadloos verbinding maken met elke digitale bron. Verlichte lijnen op het bovenpaneel van SENSO geven de modus, invoer en volume van de luidsprekers aan. Dankzij de intuïtieve interface kunnen gebruikers ook genieten van hun favoriete muziek met behulp van de nieuwste streamingtechnologieën en -services.

Lees hier meer.

Sign up to the Fine Sounds

Newsletter

Only the very best audiophile news, reviews and events for you to consume on a lazy Sunday afternoon.