21st September 2023

House of Sound NYC

Announcement

House of Sound NYC

We zijn verheugd om het House of Sound NYC te introduceren, een unieke belevenis waar audioproducten van McIntosh, Sonus faber, Pro-Ject, Rotel en Sumiko worden tentoongesteld.

Voorheen gevestigd in SoHo en bekend als World of McIntosh, biedt House of Sound een nieuwe benadering met zorgvuldig samengestelde luisterruimtes die audiokwaliteit tot leven brengen. Het is een doordacht samengesteld herenhuis dat een unieke, allesomvattende zintuiglijke ervaring biedt en de merken en premium audiotechnologieën van de groep in de schijnwerpers zet.

House of Sound is een levendig centrum waar muziek, kunst en design naadloos samenkomen. Het herenhuis van ruim 3.350 vierkante meter belicht een scala aan premium audioproducten van McIntosh in verschillende luisterruimtes, zoals een state-of-the-art thuisbioscoop, een uitgebreide vinylbibliotheek, twee intieme luisterruimtes, twee open referentie luistergebieden, twee terrassen en een dakterras.

Boven alles is het House of Sound een belichaming van de strategische visie van de groep, een weerspiegeling van haar merkethos en een toegewijde inzet voor de creatie van hoogwaardige geluidsreproductie. Muziekliefhebbers en fans van de merken zijn uitgenodigd om het House of Sound te verkennen en zich onder te dompelen in onze ongeëvenaarde audiobeleving, exclusief toegankelijk via vooraf geplande persoonlijke rondleidingen, die kunnen worden aangevraagd door een bezoek te brengen aan houseofsoundNYC.com.

Sign up to the Fine Sounds

Newsletter

Only the very best audiophile news, reviews and events for you to consume on a lazy Sunday afternoon.