HighEnder Audio

Mc Intosh foto

Highender Audio is ontstaan vanuit de passie voor muziek en muziekweergave via een audiosysteem. Vooral het herbeleven van een muzikaal evenement in je eigen privé sfeer was een drijfveer om Highender toentertijd te starten. Door het jarenlange testen en zoeken naar magische combinaties van componenten ben ik tot de conclusie gekomen dat er niet 1 heilige graal is maar veel meer muzikale combinaties mogelijk zijn om een geweldig klinkende audio set te creëren.

Vanuit bovenstaande gedachte heb ik een aantal merken om me heen verzameld, waarmee ik denk dat je het herbeleven van een muzikaal evenement het dichtst kunt benaderen. Op de tweede plaats zien deze produkten er ook nog eens heel fraai uit.

Naast het leveren van nieuwe apparatuur vanuit bovenstaande merkenpool, kan ik vaak ook andere merken nieuw leveren. Dit, omdat ik ook veel ervaring heb met het aanbieden van gebruikte apparatuur, die ik veelal betrek van bekende importeurs. Hierdoor heb ik een wereldwijd netwerk opgebouwd en is nee-verkopen eigenlijk onmogelijk. Dus aarzel niet om te informeren naar je wensen, ook al vindt je dit niet terug op de website.

Contact HighEnder AudioVisit the HighEnder Audio website

Location

42 - Keppelseweg

Doetinchem

Doetinchem

7009 AA

Brands

McIntosh, Sonus faber

Mc Intosh foto
Mc Intosh Ma352
Mc Intosh Ma12000

Demo units

Demo units beschrijving

McIntosh

MA252

Integrated Amplifier

C1100

Pre Amplifier

MA352

Amplifiers

MC275

Power Amplifier

MA8900

Integrated Amplifier

MCD600

CD Player

C49

Pre Amplifier

Sonus faber

Olympica Nova III

Floorstander

Olympica Nova I

Stand Mount

Olympica Nova V

Floorstander

Sign up to the Fine Sounds

Newsletter

Only the very best audiophile news, reviews and events for you to consume on a lazy Sunday afternoon.